Cum functioneaza


1. Inregistreaza-te
Daca ai un site si o adresa de email valida iti poti crea un cont in cateva secunde, fara link de activare sau date suplimentare de completat. Nu ai nevoie decat de o adresa de email si parola.


2. Inscrie-ti site-ul
Indiferent daca site-ul este portal, site de nisa, forum, blog, sau orice altceva il poti inscrie in contul tau din patratica.ro. Completeaza URL-ul, bifeaza formatul de reclama pe care il accepti pe site si ti se va genera un cod JavaScript.


3. Implementeaza codul generat in site
Codul JavaScript generat trebuie introdus in html-ul site-ului, acolo unde doresti sa afisezi reclama. Zona va fi incadrata automat in spatiul ales de tine in site. Seteaza pretul pe zi pentru zona respectivape care il poti edita oricand. Reclamele vor aparea exact acolo unde ai implementat tu codul.


4. Transforma-ti vizitatorii in clienti de publicitate
Vizitatorii pot cumpara reclama direct de pe site, fara a parasi pagina. Odata ce un vizitator isi manifesta interesul pentru spatiul de reclama din site-ul tau, vei fi notificat prin e-mail. Trebuie sa intri in contul tau de pe patratica.ro si sa aprobi reclama. Daca nu esti de acord cu afisarea unei anumite reclame poti sa o respingi. Daca tu aprobi reclama, noi vom retine banii de pe cardul bancar al clientului. In cazul in care respingi reclama, clientului i se vor returna banii. Trebuie sa ai grija totusi ca, in cazul in care ai aprobat o reclama, iar apoi o respingi, nu vei incasa niciun ban, chiar daca aceasta a fost afisata pe site o perioada.


5. Plata
La 15 zile dupa ce reclama unui client s-a afisat pe site-ul tau, noi iti viram automat banii in cont. Avem nevoie de datele tale: daca reprezinti o companie, trebuie sa completezi in sistem informatiile de facturare, iar daca esti persoana fizica, trebuie sa completezi in sistem datele tale personale. Iti recomandam sa te inscrii in sistem ca si persoana juridica sau persoana fizica autorizata. Desigur ca poti sa te inscrii si ca persoana fizica, dar in acest caz avem obligatia legala de a retine la sursa si de a vira catre bugetul de stat orice taxe si impozite in vigoare.